Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2007 11:00 - Лятна мода 2007
Автор: stranger Категория: Забавление   
Прочетен: 2469 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.07.2007 11:03


Идеята за този постинг ми хрумна, след като прочетох мнението на WHATS UP във в. „Сега „ от 13 т.м. след статията на Ал. Александров в рубриката „Наблюдател“. Благодаря на автора.

Ето и самото мнение: /става дума за опита за убийство на М. Манолов/

Хем не бил заплашван, хем с бронежилетка ходел?!?Да не е някаква нова мода това и аз да сам назаднал с модните тенденции?След този случай предполагам, че честните бизнесмени ще си сложат и каска в допълнение и ще обикалят София така нахлупени като Бургундски рицари. image

Воден от така подсказаната идея, мисля да предложа на вниманието на заинтересованите „честни бизнесмени“ някои фещън идеи.

Моделите следват преобладаващите за сезона тенденции /защита срещу огнестрелно и хладно оръжие, максимална непристъпност/ и гарантират непринудена елегантност. Можем да ви уверим, че с подобно облекло няма да останете незабелязан.

Препоръчваме тази линия преди всичко на представителите на едрия националноотговорен бизнес и на президентските съветници, но се надяваме скоро да видим сред клиентите и представителите на държавната администрация.

Първата колекция е решена в класически стил и отразява нежната душевност и тънка интелектуалност на българския бизнесмен. С такъв костюм можете да се движите свободно и уверено, а тежките ръкавици и дебели налакътници са незаменим помощник при вашите делови контакти. Обърнете внимание на двата олекотени модела, състоящи се само от шлем и горна част. Те са изключително подходящи за летните горещини и мога да се ползват и на плажа.

image


A ето и някои последни идеи от световните модни подиуми. ..

image



За любителите на източната екзотика предлагаме костюм, вдъхновен от японската традиция.


image


А това е нашето предложение за почитателите на стила „Ню ейдж“ и на екстремните спортове.

image


Ето още един олекотен модел, с който можете да направите впечатление на тенис корта или на игрището за голф.


imageimage

image


И, разбира се, не сме забравили нашите клиенти с класически вкус. За тях е този семпъл позлатен костюм, който отлично допълва куличките, балюстрадите и позлатеното биде в скромния ви замък. Защото ние знаем, че каквото и да говорят завистливите и небагодарните, за истинския мъж са достатъчни една Глория, няколко бавареца и схлупена колиба, стига да е в стил „ранен мутрофонски барок“.


image

Очаквайте нашия нов каталог и специалната линия за дами!!!!




Тагове:   мода,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stranger
Категория: Други
Прочетен: 144822
Постинги: 17
Коментари: 142
Гласове: 194
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930